1/7
Local News - Latest & Smart screenshot 0
Local News - Latest & Smart screenshot 1
Local News - Latest & Smart screenshot 2
Local News - Latest & Smart screenshot 3
Local News - Latest & Smart screenshot 4
Local News - Latest & Smart screenshot 5
Local News - Latest & Smart screenshot 6
Local News - Latest & Smart Icon

Local News - Latest & Smart

EASE Group
Trustable Ranking Icon
1K+Downloads
42.5MBGrootte
Android Version Icon5.1+
Android-versie
2.4.3(29-04-2024)
-
(0 Reviews)
Age ratingPEGI-3
DetailsRecensiesVersiesInfo
1/7

Beschrijving van Local News - Latest & Smart

Lokaal nieuws is een volledig gepersonaliseerde inhoud-app waarmee u trending onderwerpen lokaal en wereldwijd kunt volgen, en biedt rijke en uitgebreide inhoud voor uw interesses.


Wat is het lokale nieuws in mijn regio? Hoe zit het met het weer of het verkeer? Welke belangrijke evenementen vinden er in de buurt plaats? Word lid van onze community en blijf op de hoogte met lokaal nieuws bij jou in de buurt!


Deze app helpt mensen een veiliger, levendiger en echt verbonden leven te leiden. Of het nu gaat om je lokale sportteam, lifestyle-tips of krantenkoppen - je hebt met slechts één tik toegang tot lokale, relevante verhalen.


⁣Lees de nieuwste en populairste nieuwsartikelen over politiek, misdaad, entertainment, zaken, sport, reizen, gezondheid, levensstijl... allemaal geleverd door de beste wereldwijde en nationale media.

Ons kunstmatige-intelligentie-algoritme helpt elke dag duizenden artikelen uit te filteren om de meest relevante en leukst te lezen artikelen te vinden. Je bent wat je leest, daarom moeten we selectief zijn.


Lees niet alleen het nieuws, bespreek het met andere applezers! We verwelkomen alle respectvolle perspectieven en standpunten.

Deel informatie en gesprekken rechtstreeks vanuit de app om uw vrienden, familie en geliefden onmiddellijk op de hoogte te stellen.


De Local News-app biedt u ook nauwkeurige lokale weersinformatie, waaronder 72-uurs en 14-daagse voorspellingen en tijdige waarschuwingen. Dit is JOUW persoonlijke metgezel in deze app, die je helpt je voor te bereiden op aanstaande zware weersomstandigheden.


Een zeer gepersonaliseerde feed komt tegemoet aan uw nieuwsgierigheid en leesinteresses, waardoor u inhoud leest waarin u echt geïnteresseerd bent. Lees nieuws met een doel en waarde!

FOLLOW is een functie waarmee u uw nieuwsaanbod kunt personaliseren.

Voeg bronnen toe waar u het pictogram ziet voor een snelle route rechtstreeks naar het nieuws dat u belangrijk vindt. U kunt ook de FOLLOW-pagina openen om de nieuwsbronnen te beheren.

Nieuws van bronnen die je hebt gevolgd, verschijnt in een gepersonaliseerde FOLLOW-feed.


De content discovery-engine van Local News verzamelt duizenden vertrouwde bronnen. Blader door nieuws op elk moment en elke locatie!


Van samengestelde lokale briefing tot professioneel zorgvuldig geselecteerde nationale en wereldkoppen, van noodwaarschuwingen tot 360 volledige dekking, Local News is altijd de gratis en onmisbare content-app die je inzichten en waarde geeft.


Disclaimer (voor uitgevers)

Lokaal nieuws is een aggregator voor inhoud/RSS-feeds, het belangrijkste doel is om het verkrijgen van nieuwe verhalen gemakkelijker te maken en uitgevers te helpen een groter publiek te bereiken. Als u een nieuwsuitgever bent, lees dan dit:


Om contact met ons op te nemen via e-mail: easymobileteam@gmail.com


• Als uw website wordt vermeld in onze apps, betekent dit dat we uw RSS-feeds gebruiken, we denken dat redelijk gebruik gunstig is voor u en onze gebruikers. Maar als u wilt dat wij uw website verwijderen, neem dan gewoon contact met ons op en wij zullen dit zo snel mogelijk doen.

• Als uw website wordt vermeld en u wilt dat deze een vertrouwde bron in onze app is, waardoor u meer zichtbaarheid en verkeer krijgt, neem dan contact met ons op.

• Staat uw website, krant of blog er niet bij, neem dan contact met ons op om deze toe te voegen, dit zal onze producten een boost geven.


*Webversie: https://topfeed.info/

Local News - Latest & Smart - versie 2.4.3

(29-04-2024)
Andere versies

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen! om de eerste te zijn.

-
0 Reviews
5
4
3
2
1

Local News - Latest & Smart - APK-informatie

APK-versie: 2.4.3Pakket: com.local.news.plus
Android-compatibiliteit: 5.1+ (Lollipop)
Ontwikkelaar:EASE GroupPrivacybeleid:https://sites.google.com/view/local-news-privacy-policyToestemmingen:20
Naam: Local News - Latest & SmartGrootte: 42.5 MBDownloads: 234Versie : 2.4.3Releasedatum: 2024-04-29 05:31:54Klein scherm: SMALLOndersteunde CPU: armeabi-v7a, arm64-v8a
Pakket-ID: com.local.news.plusSHA1-handtekening: 35:7D:3F:E3:9C:60:16:06:AE:35:8E:A3:92:43:3B:C3:A6:9D:94:B5Ontwikkelaar (CN): 'Compltet'Organisatie (O): 'Compltet'Plaats (L): Land (C): 'CN'Provincie/stad (ST):

Apps in dezelfde categorie

Mogelijk vind je dit ook leuk...